Win-win-winsituatie

Al 25 jaar pakken we op, pakken we in, en pakken we aan. En nu pakken we ook nog eens flink uit.

Fantastische prijzen
Door de jaren heen zijn we het predicaat ‘Technische Groothandel’ een beetje ontstegen. Naast een breed assortiment is er een veelzijdig palet aan diensten en services aan ons aanbod toegevoegd. Van tekenen tot transport. Juist om die veelzijdigheid te benadrukken geven we het hele jaar 2022 de meest uiteenlopende prijzen weg aan onze klanten.

Van een warmtepomp tot een speed pedelec, van een Quooker tot een elektrische scooter en van zonnepanelen tot een hybride ketel. En zelfs een ballonvaart. Elke laatste vrijdag van de maand verloten we een mooie prijs. En geen gedoe, alle klanten spelen automatisch mee.

Free Food Fridays
Wij kennen de bouwwereld goed, begrijpen de uitdagingen en weten daarom altijd passende oplossingen te bieden. Zeker tijdens onze Free Food Fridays. De laatste vrijdagmiddag van de maand heb je gewoon behoefte aan iemand die je helpt of aan een lekkere warme hap. Daarom nodigen wij je uit om – als je toch in de buurt bent – langs te komen op een van onze vestingen voor een lekker broodje worst, een warme kop snert of een ambachtelijke gehaktbal.

Voorwaarden

  • Alleen onze klanten spelen automatisch mee aan deze loterij.
  • Je bent 'klant' als je in 2022 een order hebt geplaatst.
  • Je factuurnummer is je lotnummer.
  • Winnaars worden elke laatste vrijdag van de maand bekendgemaakt.
  • Prijzen zijn niet inwisselbaar en moeten worden verzilverd in 2022.

Win een compleet hybride systeem van Vaillant!

Duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema en waar mogelijk proberen we een steentje bij te dragen. Verwarm in de overtreffende trap met deze gloednieuwe hybride oplossing.

Verloting: vrijdag 28 januari 2022

Neem jij je partner of collega binnenkort mee de lucht in?

Heb jij Overijssel al eens vanuit de lucht bekeken? De laatste vrijdag in februari maak je kans op een fantastische ballonvaart. Je factuurnummer uit 2021 of 2022 is automatisch je lot. 

Verloting: vrijdag 25 februari 2022

Kom met ons in contact

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor je uitdaging of heb je advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op, mail ons of plan een bezoek bij één van onze vestigingen.