Digitaal bestellen

Bij H&K heeft u verschillende bestelmogelijkheden. Natuurlijk kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven of per e-mail, maar er zijn ook veel verschillende andere manieren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bestanden te downloaden die op maat zijn gemaakt voor uw ERP-systeem. 

  • Artikel- en conditiebestanden downloaden 
    • H&K webshop
    • ICM
  • Artikelbestanden raadplegen
    • Artikelbeheer.nl
    • 2BA.nl

Op deze pagina vindt u per onderwerp een samenvattende uitleg over de gebruikswijze van de verschillende oplossingen. Komt u er onverhoopt toch niet uit? Neem dan contact op met ons!

Artikel- en conditiebestanden van de webshop downloaden

Het is bij H&K ook mogelijk om de volledige artikellijst en conditiebestanden te downloaden via de webshop.

Wilt u ook uw artikel- en (of) conditiebestanden downloaden? Dat kan zeker! Klik hier (opent in een ander tabblad) voor een handleiding!

2BA

Bij 2BA zijn alle handelsgegevens van H&K ondergebracht. Ons meest actuele aanbod wordt binnen 2BA aangeboden, en daarop kunt u uw artikelbestanden te allen tijde raadplegen. Klik op de afbeelding van 2BA om op de website alle details te lezen.

Artikelbeheer.nl 

Op Artikelbeheer.nl vindt u als installateur, calculator of werkvoorbereider alle artikelen van H&K bij elkaar. Artikelbeheer wordt (onder andere) ondersteund door softwaresystemen als Bouwinfosys, Compano, Gilde en Syntess. Wilt u weten hoe u de artikelbestanden van H&K kan toevoegen? Klik dan op de afbeelding rechts!

Order-Management_New-2

Digitaal bestellen op basis van de branchestandaard ICM

Naast de eerder benoemde 2BA en Artikelbeheer.nl ondersteund H&K tevens de verwerking van digitale bestellingen op basis van de branchestandaard ICM.

Bestellen via de standaard ICM kan door een e-mail te sturen naar orderentry@haenka.nl met een ICM-bestand in de bijlage.