Onze projecten

Naast onze functie als groothandel, zijn wij ook in staat om een deel van uw werkzaamheden over te nemen. Wij engineeren en calculeren uw vloerverwarmingsproject voor u. U als opdrachtnemer kunt deze werkzaamheden in zijn geheel aan ons overlaten. Of het nu om een enkele woning gaat, een grote bedrijfshal of een project van 500 woningen: wij gaan samen met u graag de uitdaging aan. Ontzorgen noemen we dat!

In het onderstaande overzicht ziet u enkele van onze projecten, heeft u vragen? Belt u dan gerust, de contactgegevens bevinden zich onder aan deze pagina. Wilt u liever dat wij contact met u opnemen? Vul dan ons contactformulier door hier te klikken.

249 woningen á 100.000 m2

249 woningen Tuinwijk in Wageningen

Het project 249 woningen Tuinwijk in Wageningen bestaat uit rijwoningen in twee typen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Voor onze opdrachtgever mocht H&K Technische Groothandel de vloerverwarming realiseren.
De woningen worden geheel in de tuinwijkstijl van de jaren 30 gebouwd. Door de vele varianten met verschillende kapvormen, zoals puntdaken, dwarskappen en langskappen, gemetselde sierschoorstenen, erkers en balkons ontstaat een gevarieerd en speels straatbeeld.

Tuinwijk heeft een intiem dorps karakter. In Tuinwijk komen kleine hofjes met de verschillende woningen aan kleinschalige straatjes. De ruime opzet en groenstroken geven een geborgen sfeer met veel privacy.

De woningen zijn voorzien van een duurzaam en energiezuinig klimaatsysteem. In iedere woning staat een warmtepomp die de warmte en koude van de grond geschikt maakt voor de vloerverwarming en –koeling. Radiatoren zijn niet nodig, dus meer ruimte en vrijheid voor het inrichten van de woning.

Merckt Grote Markt te Groningen 

Op het drukste puntje van de stad, aan de Grote Markt, is een unieke woonplek gerealiseerd. Met uitzicht op de gezellig straatjes in de stad, wordt in dit pand horeca en wonen bij elkaar gebracht. Het project bestaat uit 18 luxe appartementen met buitenruimtes.

Ook dit project zal worden voorzien van vloerverwarming van, en door, H&K geleverd. Dit systeem zal niet alleen zorgen voor warme voeten, maar kan in combinatie met de aanwezige warmtepompen óók koelen. Zo haalt de eindgebruiker zowel in de zomer als in de winter het optimale uit de vloer!

 

 

©PVBG
©PVBG
Waalsprong Lent

26 appartementen te Lent 

 

Ontwikkeling en realisatie in Lent van 26 nieuwe appartementen met 26 openbare parkeerplaatsen op straatniveau in de nieuwe wijk Waalsprong op het Eiland van Laauwik. De appartementen krijgen een oppervlakte van gemiddeld 74m², verdeeld over vijf bouwlagen.

H&K Technische Groothandel heeft voor dit project de vloerverwarming gerealiseerd.

Thereca Hattemerbroek 

Thereca (lid van OV IJmond) heeft in november aangekondigd te gaan verhuizen naar de nieuwbouwlocatie op Bedrijvenpark H2O in Hattemerbroek. Nu is Thereca nog gevestigd in Hasselt, maar de plannen voor het nieuwe bedrijfspand vorderen snel. H&K Technische Groothandel mag hiervoor de vloerverwarming verzorgen.

Uitgangspunt voor het nieuwe bedrijfspand van Thereca is niet alleen het bevorderen van eigen ontwikkelingsmogelijkheden. Ook functionaliteit van de locatie en het bieden van inspiratie voor ondernemers en instanties uit de regio is in de plannen centraal gesteld. Hierdoor wordt deze locatie een plek van ontmoetingen, presentaties, werkgelegenheid en samenwerkingen.

Thereca (OV RIJNMOND)