19-04-2022

H&K Beheer neemt Wellplast over; tweede overname in 2 jaar tijd

H&K nieuwe eigenaar Wellplast

Met de overname van Wellplast in Ermelo zet H&K een forse stap richting een dynamische onderneming die veel meer is dan een groothandel. Van tekenen tot transport en van advies tot nazorg.

Wellplast voorziet haar klanten al vele jaren van technische kwaliteitsproducten. Daarnaast is Wellplast haar klanten van dienst met vakkundige adviezen, scherpe offertes en snelle levering op het gebied van kunststof leidingsystemen, technische artikelen, HWA infiltratie, pompen, PE-producten en beregeningssystemen mede hierom past Wellplast goed bij H&K.

H&K is een veelzijdig bedrijf binnen de installatiebranche en actief in de directe omgeving van de huidige vestigingen in Zwolle en Nijverdal. De eigenaren Dick Schulenburg en Gijsbert Verhoek, zijn ook de eigenaren van Temmen en Koop in Emmen en mede-eigenaar van Spero Montage Zwolle B.V. In deze hoedanigheid is H&K in staat om het totale traject van vloerverwarming te organiseren; van aanvraag, calculeren en tekenen tot montage. Alles onder één dak. Door de overname van Wellplast kan H&K haar activiteiten op het gebied van kunststofleidingsystemen verder uitbreiden.

Kom met ons in contact

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor je uitdaging of heb je advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op, mail ons of plan een bezoek bij één van onze vestigingen.