Wat doet H&K?

Onze klantenkring is net als ons productaanbod zeer divers. H&K levert producten voor zowel installateurs, infra-werkers, grondverzetbedrijven en rioleringsbedrijven. Daarnaast beschikken wij over de mogelijkheid om volledige (vloer)verwarmingssystemen voor uw project in opdracht te nemen. Bent u nog geen klant van H&K? Neem dan eens een kijkje in de webshop voor gasten.

Service en ondersteuning voor professionals

Naast het leveren van materialen biedt H&K installatieservice en ondersteuning. Een kleine greep uit onze werkzaamheden:

  • Het verhelpen van storingen
  • Het inregelen van uw installaties
  • Opsporen en repareren van een (warmte) lekkage
  • Volledig monteren van technische installaties
  • Uitvoeren van eindcontroles

Daarnaast begrijpen wij dat bij het calculeren van uw aanbieding de correcte prijs- en productinformatie van het grootste belang is. Als klant van H&K kunt u in onze webshop (klanten) op elk gewenst moment deze informatie raadplegen. Daarnaast is het ook mogelijk om onze catalogus uw artikel- en conditiebestanden als PDF te downloaden.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek over advies of vragen voor uw uitdaging? Onze technisch ervaren medewerkers staan u graag te woord. Zie hiervoor de contactpagina op deze website.

Hoe kan ik producten bestellen en geleverd krijgen?

Bij H&K Technische Groothandel kunt u op verschillende manieren bestellen. Allereerst heeft zowel onze vestiging in Nijverdal als in Zwolle een balie, waar u op werkdagen langs kunt komen. Wij ondersteunen telefonische bestellingen, ICM bestellingen vanuit verschillende softwaresystemen en uiteraard kunt u bestellen via onze webshop.

Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij conform onze leveringsvoorwaarden uw bestellingen leveren op verschillende locaties in Nederland. Vrijwel altijd kunt u al de volgende dag de door u bestelde materialen ontvangen. In overleg is zelfs de zelfde dag nog mogelijk. U bepaalt of wij de order compleet of in delen afleveren.

Kortom:

Ons team staat voor u klaar om ons breed assortiment technische installatiematerialen met alle bijbehorende informatie op de afgesproken tijd en plaats aan u te leveren. Van aanvraag tot oplevering van zowel kleine als omvangrijke projecten helpt ons team u van A tot Z. Het wagenpark en de medewerkers van H&K staan voor u klaar!

Een greep uit onze projecten

Tuinwijk in Wageningen

Hanzewijk in Kampen

Waalsprong in Lent