Met de H&K Groep naar de Heineken Dutch Grand Prix 2023

We hebben weer een geweldige winactie voor onze vaste klanten! Onder onze klanten verloten wij meerdere weekendkaarten voor de Heineken Dutch Grand Prix 2023 in Zandvoort op 26 en 27 augustus van dit jaar. Klinkt als een buitenkans toch!?

Compleet verzorgd

Zoals je van ons kunt verwachten, is alles perfect voor elkaar! Je ontvangt niet alleen toegangskaarten voor de races vanaf de Gold Eastside of de Gold Arena tribune, we bieden je een volledig verzorgd weekendarrangement aan. Je overnacht in Hotel Van der Valk in Haarlem waar het ontbijt, diner en hapjes en drankjes tijdens de afterparty zijn inbegrepen. Bij het hotel staan e-bikes klaar voor vervoer van en naar het circuit. Als gelukkige winnaar word je dus volledig in de watten gelegd!

Weekendprogramma

Houd voor de precieze invulling van het weekendprogramma deze pagina in de gaten. Zodra er meer bekend is hoor je het van ons via de nieuwsbrief en voegen we de informatie toe aan deze pagina.

Kans maken 

Deze unieke winactie is voorbehouden aan klanten van de H&K Groep (dus niet voor particulieren). Wil jij ook kans maken op een van deze weekendkaarten, zodat je dit bijzondere Formule 1 event met eigen ogen kunt aanschouwen? Je kunt je als klant van de H&K Groep aanmelden voor deze actie door het formulier op deze pagina in te vullen. Je doet vervolgens automatisch mee.

Bekendmaking winnaars

De beschikbare kaarten worden in de komende tijd in kleine aantallen per maand verloot onder de deelnemers. De actie loopt van januari tot eind juni. Bekendmaking van de winnaars zal maandelijks plaatsvinden via social media, deze pagina en via de nieuwsbrief. 

Actievoorwaarden

Voor deze winactie hebben wij actievoorwaarden opgesteld. Je dient akkoord te gaan met onze actievoorwaarden om mee te kunnen doen aan deze actie. Lees ze daarom goed door. 

Eenmalig aanmelden is voldoende voor de gehele actieperiode.

Nog geen klant?

Ben je nog geen klant van de H&K Groep, maar wil je ook gebruik maken van de voordelen en acties die wij onze klanten te bieden hebben? Vraag dan een account aan. Binnen 48 uur controleren we je aanvraag.

Kom met ons in contact

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor je uitdaging of heb je advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op, mail ons of plan een bezoek bij één van onze vestigingen.