Wat doet H&K?

Al jaren heeft H&K heeft een zeer divers productaanbod, waarmee dan ook verschillende klanten gepaard gaan. Zo leveren wij voor zowel installateurs, infra-werkers, grondverzetbedrijven en rioleringsbedrijven. Daarbij beschikken wij met onze ervaring over hoogwaardige en passende adviezen voor uw project. Wij kunnen het aanleggen van vloerverwarmingssystemen van A tot Z voor u in opdracht nemen, in samenwerking met enkele vaste partners. Niet te vergeten, te alle tijden in opdracht van de klant.

Dus naast het leveren van materialen, heeft H&K ook diensten te bieden als:

  • Het verhelpen van storingen samen met u
  • Het inregelen van uw installaties
  • Opsporen en repareren van een (warmte) lekkage
  • Volledig verzorgen van technische installaties
  • Uitvoeren van eindcontroles

Daarnaast begrijpen wij dat het van belang is om bij het calculeren van uw project te beschikken over de actuele en juiste product informatie. Daarom kan u op elk gewenst moment onze webshop raadplegen.

Wilt u liever een op maat gemaakt advies over uw project? Dan kan uw contact opnemen via ons contact formulier, deze is te vinden via onze contactpagina. Ook voor een persoonlijk gesprek bent u van harte welkom op een van onze vestigingen en word u voorzien van deskundig advies.

Bestelling en levering

Heeft u een onderdeel nodig en komt u langs in een van onze magazijnen dan zult u met onze ruime voorraad niet snel misgrijpen en zullen onze medewerkers u van goed advies kunnen voorzien, over de verschillende producten in ons magazijn.

Ook ondersteunen wij telefonische bestellingen, bestellingen via WhatsApp, per e-mail, ICM bestellingen vanuit verschillende softwaresystemen en uiteraard kunt u een bestelling plaatsen in onze webshop.

Wilt u de bestelde artikelen de volgende dag of zelfs dezelfde dag geleverd hebben? Ook dit is geen probleem voor onze medewerkers en ons uitgebreide wagenpark, in overleg kan alles geregeld worden. U bepaald of wij de order compleet of in delen afleveren.

Kortom

Ons team staat voor u klaar om ons breed assortiment technische installatiematerialen met alle bijbehorende informatie op de afgesproken tijd en plaats aan u te leveren. Van aanvraag tot oplevering van zowel kleine als omvangrijke projecten helpt ons team u van A tot Z. Het wagenpark en de medewerkers van H&K staan voor u klaar!

Kom met ons in contact

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor je uitdaging of heb je advies nodig? Neem telefonisch contact met ons op, mail ons of plan een bezoek bij één van onze vestigingen.